DJ Dado & MC Alesh


DJ Dado in MC Alesh sva entuziastična in energična kombinacija DJa, lučkarja, tehnika in animatorja, ki že od malih nog rada poskrbiva za dobro glasbeno vzdušje, kasneje pa sva svojim bogatim glasbenim izkušnjam, dodala še animacijski program ter nepozabno osvetlitev prostora. Na vašem dogodku zato nič ne bo prepuščeno naključju. S širokim glasbenim asortimanom (ali glasbo po dogovoru - lahko tudi izključno po vaših željah), animacijo gostov in otrok, ozvočenjem ter ambientalno osvetlitvijo prostora in plesišča pričarava magično atmosfero ter tako poskrbiva, da bo vaš dogodek ostal v čudovitem spominu prav vsem prisotnim.

Da je dogajanje še bolj pestro, imam pripravljen tudi razširjen, zanimiv animacijski program, ki vključuje tudi nekaj iger, ki jih izvedem s pomočjo animatorja (večletne izkušnje z vodenjem prireditev). Igre niso obvezni del, so pa vsekakor zaželjene (priporočam 1 oziroma do maksimalno 3 na eni zabavi). Poudarek je predvsem na plesu, tako da se lahko gosti (svatje) ves čas zabavajo. Vse to odvodiva vzajemno z animatorjem v kolikor se odločite za t.i. paket DUO.

V času najinega delovanja sva za čudovito vzdušje poskrbela že več kot na 100ih porokah. V čast in ponos si štejeva, da lahko ženinu in nevesti, kot tudi svatom, pričarava nasmeh na obraz z glasbo in čudovitim ambientom.

NazivKos
PAKET DUO (dodatni DJ, animator, tehnik, lučkar, …)1x
Harmonika + kitara (samo v paketu DUO!)1x

Paket duo Paket duo Paket duo Paket duo Paket duo Paket duo Paket duo Paket duo Paket duo Paket duo Paket duo Paket duo Paket duo Paket
duoPaket duo Paket
duo Paket duo Paket
duo Paket duo Paket
duoPaket duo Paket
duo Paket duo Paket
duo Paket duoPaket
duo Paket duoPaket
duo Paket duo Paket
duo Paket duo Paket duo Paket duo

V kolikor imate željo oziroma dodatna vprašanja o tehnični opremi ali dodatnih storitvah, mi prosim pošljite povpraševanje preko [email protected] oziroma preko kontaktnega obrazca na začetni strani.