DJ DADO


Sem David oziroma moje umetniško ime je DJ Dado in ustvarjam poročne ter ostale zgodbe, kjer je potreba po glasbeniku (DJu). Z glasbo praktično živim in diham že od svojih prvih otroških korakov. Ljubezen do glasbe se je pričela že v osnovnošolskih letih, kar lahko potrdim s pet letno glasbeno izobrazbo (moj najljubši inštument je harmonika, igral sem tudi v harmoničnem orkestru, na raznih prireditvah). Srednješolska leta so bila prelomno obdobje kar se tiče DJ-stva. V času odmorov sem vodil in izbiral glasbo za šolski radio. Neizmerna ljubezen do glasbe se je tako stopnjevala skozi najstniška leta, kjer sem s svojo opremo zabaval množice ljudi na privatnih zabavah, šolskih in drugih obletnicah, po/novoletnih zaključkih, abrahamih, … Z 17imi leti sem se prvič srečal s profesionalno DJ opremo in DJ prijemi. Tako se je počasi pričela moja profesionalna kariera, ki doseže svoj vrhunec v letu 2002, ko se mi ponudi rezidenca v popolnoma novem lokalu v rojstnem kraju. Z leti sem se razvil v odličnega DJa in videli ter slišali ste me lahko v mnogo znanih diskotekah/klubih širom Slovenije (Super Li, Estrada Club, Štuk, Kmš, Planet Tuš, Pomaranča bar, Partyhouse Trust, Fuego, Klub Cirkus, Klub Paprika, Niagara Lounge Bar, Oxygen Club, vsi Disco Blowlingi Planet Tuš, LUFT kavica & zabavica, Xtime Klub, …).

DJ Dado

Sedaj se že 22 leto zapored preživljam s storitvijo predvajanja glasbe in glasbene animacije. Glasba poleg potovanja predstavlja velik del mojega življenja. Potovanja oziroma “migracije po Sloveniji” in poroke (praktično vse vrste zabav) imajo ogromen vpliv na moje življenje. Potovanja so meddrugim tudi šola za življenje. Zaradi potovanj sem postal bolj razumevajoč človek, z več empatije. Morda tudi večji optimist kot sem kadarkoli prej bil - da ni vse tako slabo kot se zdi v novicah. Poroke so me naučile tudi ogromno o odnosih. Kako izjemno je imeti ob sebi ljudi, ki te imajo resnično radi, imeti prave prijatelje in partnerja. Kako resnično pomembni so pristni odnosi. Sam verjamem, da je naloga (poročnega) DJa, da njegovo delo tudi čez nešteto leto prebudi vse in še več občutkov, ki sta jih doživljala ob neponovljivi zabavi na vajin poročni dan.

DJ Dado

Sem ekspert za raznolike tipe zabav, kot so rojstni dnevi, zaključki leta za podjetja, modne revije, zabave ob zaključkih seminarjev, veselice, poroke, birme, abrahami, itn., skratka za vse dogodke, kjer je potreben strokovnjak za glasbo ter profesionalna oprema za zvok in ambient. Odlikuje me izbor najboljše glasbe za vse okuse in osredotočen sem predvsem na to, da naročniku in gostom pričaram res nepozabno zabavo do zgodnjih jutranjih ur. Glasbeni asortiman zajema širok spekter glasbe za prav vse okuse in priložnosti (glasba 70’ih, 80’ih, 90’ih, 00’ih, novi hiti, pop, rock, funk, disco, latino, house, dance, hip hop, r’n’b, slo, cro, ex-yu, rock ‘n roll, balkan, balkan narodna, evergreeni, … ter splošno hiti vseh žanrov). Glasbeni izbor na Vašem dogodku lahko popolnoma prilagodim Vašim željam. V 22+ letih profesionalne kariere sem si kot DJ na neštoterih zabavah nabral bogate izkušnje (slike, videi, reference in povezave do socialnih omrežij najdete na prvi strani). Vaše goste znam animirati, usmerjati in na voljo sem tudi za glasbene želje.

DJ Dado

DJ Dado-ta zraven izjemne energije na odru, skrbno izbranega repertoarja, odlikuje še ustrezna profesionalna oprema (ozvočenje, mikrofoni, laser, inteligentne luči, svetlobni in dimni efekti vrhunske znamke in kakovosti, ki popestrijo plesišče oziroma prostor, kjer se odvija zabava). Pri glasbenem izboru sem zelo prilagodljiv. V skladu z dogovorom, je lahko le-ta v celoti prepuščen meni (z DJ Dado-m se dogovorite katere skladbe ne smejo manjkati, kar daje dodano vrednost vsaki zabavi. Tako ne manjkajo najljubše pesmi ali določeni hiti iz njihove mladosti!) ali pa po želji / izboru naročnika. Tako gre potek zabave izključno po vaših željah. Zraven se seveda lahko odvrtijo tudi vse glasbene želje ostalih gostov, tako da se za vsakogar najde nekaj tistega tapravega.

Za dobro zabavo starostno in okusno različnih skupin je pomemben širok glasbeni izbor, dobra tehnika povezovanja in izvedbe ter seveda kvalitetna oprema. Vse to Vam nudim z veliko mero samozavesti, ki je plod let in let izkušenj ter na stotine oddelanih terminov.

DJ Dado

Vesel sem, da lahko ponosno stojim za svojim delom. Uspelo mi je združiti dve moji največji strasti, glasbeno udejstvovanje in potovanja. Zabave so me odnesle že v Avstrijo, Hrvaško, Italijo, Anglijo in nenazadnje praktično po vsej Sloveniji. Kljub temu se zavedam, da je stvari vedno mogoče izvesti še bolje, čeprav bi moje stranke trdile drugače (“se ponižno nasmejim”). Konstantno strmim k inovacijam (glasbeni izbor, postavitev luči, tehnika predvajanja, piljenje nastopov, tehnična oprema, …), saj verjamem, da je ni stvari na svetu, ki se je ne bi dalo izboljšati.

DJ Dado

DJ Dado je ime, za katerim stoji že vrsta let izkušenj (22+), preko 2.400+ uspešno izpeljanih nastopov (poroke, abrahami, veselice, maturantski plesi, zaključne in druge klubske zabave), nepozabnih zabav, polnih klubov ter preplesanih noči. S svojo širino zadovoljim še tako zahtevne žurerje in izpeljem praktično katerikoli dogodek. Dobrodošli v moj svet, dobrodošli v svet glasbe in zabave!