DJ za after zabave


Včasih se nam ob žuranju lahko zdi, da se zabava zaključuje prezgodaj. V takih primerih radi izkoristimo priložnost, da bi z njo nadaljevali še na after partyju. Tam nas, po vsej verjetnosti, čaka še več glasbe, druženja in plesa. After je lahko organiziran v klubu, lahko se odvija pri komu doma ali pa kar na prostem - še posebej v toplejših mesecih.

After zabava

ZAKAJ IZBRATI DJ DADO-TA ZA GLASBENO ANIMACIJO NA VAŠI AFTER ZABAVI?

S prirejanjem tovrstnimih “after zabav” po vsej sloveniji, imam že preko 15 let izkušnj. Ponavadi gre za after zabave raznovrstnih koncertov, ko je naloga DJ-a, da po koncu samega koncerta uspe zadržati ljudi z namenom skupnega druženja (z VIP gosti oziroma z člani nastopajoče glasbene skupine). Gre za družabne dogodke, ki se navadno zavlečejo pozno v noč. V vseh teh letih sem deloval na raznih after zabavah koncertov slovenskih, hrvaških in tujih glasbenih zasedb.

Takšne zabave so res nekaj posebnega in dajo “piko na i” vsakemu kvalitetnemu in dobro organiziranemu koncertu.​

After zabava

Ena glavnih prednosti DJ Dado-ta na after zabavi je definitivno sam nabor glasbe, pomeni, da imam skoraj neomejen spekter glasbe, ki Vam je pri srcu, ”Band” pa ima na razpolago le nekaj 10 pesmi, med katerimi sestavijo repertoar večera. Zraven tega ima predvajana pesem originalno kvaliteto zvoka oziroma predvajana pesem je prav takšna, kot jo poznajo udeleženci, pri ”Band-u” pa je hočeš-nočeš spremenjena in prirejena izvajanju določene skupine in glas pevca oziroma pevke je posledično drugačen. Za vsako after zabavo se lahko repertoar priredi željam udeležencev. Na voljo so praktično vse zvrsti, saj DJ Dado ni glasbeno omejen in lahko izpolni še tako zahteven izbor glasbe. DJ Dado Vam bo predvajal originalne verzije skladb vseh zvrsti po vašem izboru.

Z DJ Dado-m se dogovorite katere skladbe ne smejo manjkati, kar daje dodano vrednost vsaki zaključni zabavi. Tako ne manjkajo najljubše pesmi ali določeni hiti iz njihove mladosti.

Youtube video thumbnail

Dom Taber Cerklje na Gorenjskem Private New Year Party w DJ Dado Slovenia / 20.12.2019

Youtube video thumbnail

Gostilna Cizej, Polzela / Private After Party w DJ Dado Slovenia / 13.4.2019