DJ za birme


Obhajilo je drugi zakrament, ki ga otrok prejme, ko doseže določeno zrelost v osebnem, pa tudi v duhovnem življenju. Gre za zakrament, brez katerega ne bi bilo vseh drugih zakramentov, pri katerih je Jezus prisoten samo posredno (preko vode, olja, odveze itd.), pri obhajilu pa naj bi bil neposredno prisoten. Že Zakonik cerkvenega prava iz leta 1983 staršem in župnikom narekuje, da morajo poskrbeti, »da se bodo otroci, ko pridejo k pameti, na potreben način pripravili in čimprej po predhodni zakramentalni spovedi nahranili s to nebeško jedjo«.

Birma

ZAKAJ IZBRATI DJ DADO-TA ZA GLASBENO ANIMACIJO NA VAŠI ZABAVI?

Imam že preko 20 let izkušenj na področju prirejanja in animiranja zaključnih zabav ob krstu, birmah in obhajilih.

Ena glavnih prednosti DJ Dado-ta na Vaši zabavi je definitivno sam nabor glasbe, pomeni, da imam skoraj neomejen spekter glasbe, ki Vam je pri srcu, ”Band” pa ima na razpolago le nekaj 10 pesmi, med katerimi sestavijo repertoar večera. Zraven tega ima predvajana pesem originalno kvaliteto zvoka oziroma predvajana pesem je prav takšna, kot jo poznajo udeleženci, pri ”Band-u” pa je hočeš-nočeš spremenjena in prirejena izvajanju določene skupine in glas pevca oziroma pevke je posledično drugačen. Za vsako zabavo se lahko repertoar priredi željam udeležencev. Na voljo so praktično vse zvrsti, saj DJ Dado ni glasbeno omejen in lahko izpolni še tako zahteven izbor glasbe. DJ Dado Vam bo predvajal originalne verzije skladb vseh zvrsti po vašem izboru. Z DJ Dado-m se dogovorite katere skladbe ne smejo manjkati, kar daje dodano vrednost vsaki zabavi. Tako ne manjkajo najljubše pesmi ali določeni hiti iz njihove mladosti.

Krst, obhajilo, birma, kateri zakrament bo vaš naslednji? Vaš praznik se približuje in jaz sem nanj pripravljen. Najboljša zabava je z DJ DADO-m!

Youtube video thumbnail

Gostišče pri treh lipah Videm pri Ptuju / Private Bash Party w DJ Dado Slovenia / 5.10.2019