DJ + MC za poroke


Ker je to najlepši dan v življenju mladoporočencev, zahteva izvajalca s kilometrino, bogatimi izkušnjami. Včasih smo v zadregi in kar ne vemo, kako bi ju pospremili na skupno pot, kot solo DJ bodisi v kombinaciji z bandom. No in tukaj nastopiva midva (DJ DADO & MC ALESH)! Poročni tipi zabav so nama pisani na kožo. V celoti se posvetiva Vama, sva prilagodljiva, zato popolnoma prisluhneva Vajinim željam!

Poroka

Poroka je dogodek, ki zahteva izkušenega DJa in z leti sva na tem področju nabrala ogromno izkušenj: mehiška restavracija Galeb, Trije Ribniki, Hotel Golf Bled, Hotel Krvavec, Hotel San Simon Izola, Križanke Ljubljana, Turistična kmetija Benčič, Grand Hotel Union Ljubljana, Knezov ribnik Ptuj, Jelenov greben Podčetrtek, Hotel Bellevue Šmarjetna gora, Čebron Family Estate Branik, Dvorec Rakičan Murska Sobota, … Poročne zabave so nama pisane na kožo, saj sva pozitivna in razigrana. Vedno se trudiva prispevati k dobri energiji in sproščenemu vzdušju, s svojo fleksibilnostjo sva odprta za različne želje in okuse, z resnostjo, odgovornostjo in profesionalnostjo pa izpeljeva vsak dogodek natanko tako, kot smo se predhodno dogovorili. Zadovoljstvo naročnikov, polna plesišča in nasmejani obrazi svatov so dokaz, da sva kos vsaki poročni zabavi.

Dandanes ima še vedno veliko ljudi pomisleke ob najemu DJ-a na zabavi, poroki. Prednost DJ Dado-ta in MC Alesh-a pred ansambli je definitivno nabor in raznolikost glasbe, pomeni, da imava skoraj neomejen spekter glasbe, ki Vam je pri srcu, ”band” pa ima na razpolago le nekaj 10 pesmi, med katerimi sestavijo repertoar večera. Zraven tega je predvajana pesem prav takšna, kot jo poznate, pri band-u pa je hočeš-nočeš spremenjena in prirejena izvajanju določene skupine in glas pevca oziroma pevke je posledično drugačen. Prednost pred ansambli je tudi v tem, da se veliko bolje znajdeva v prostorsko manjših oz. omejenih prostorih, saj bo v manjših prostorih ansambel težko postavil instrumente ter celotno ozvočenje in imel še prostor za vse nastopajoče. Najem DJ Dado-ta in MC Alesh-a je tudi ugodnejša varianta kot najem celotnega band-a (če je glasbena skupina velika, je strošek hrane in pijače precej večji). Seveda je tukaj še ena prednost, da DJ Dado in MC Alesh ne poznata počitka (razen v trenutku ko je hrana na mizi – malo za šalo malo za res).

Ples na poroki

Na poročni zabavi z DJ Dado-om in MC Alesh-em prav tako ne boste deležni dolgih premorov, ki smo jih vajeni pri glasbenih skupinah med eno in drugo ”rundo”, saj bova brez prestanka predvajala glasbo v takem zaporedju, da takrat, ko bo plesišče polno, bo glasba bolj glasna in zadostno nižji nivo glasbe, ko si družba želi pogovorov in druženja. Eden glavnih razlogov zakaj se ljudje odločajo za poročne zabave z DJ-i pa je ob vsem naštetem tudi cena, ki je pri DJ-ih navadno nižja kot pri glasbenih skupinah, kljub temu, da nudijo širši repertoar in kvaliteto izvedbe posamezne glasbe.

Da je dogajanje še bolj pestro in zanimivo imava pripravljen tudi razširjen, zanimiv animacijski program, ki vključuje tudi nekaj iger (večletne izkušnje z vodenjem prireditev). Igre niso obvezni del, so pa zaželjene (priporočam 1 oziroma do maksimalno 3 na eni zabavi), odvisno od vaju, vajinih želja. Poudarek je predvsem na zabavi, humorju in plesu, tako da se lahko gosti (svatje) ves čas zabavajo (prisegava na kvaliteten, neprostaški in nevulgarni humor!). Vse to odvodiva vzajemno z animatorjem - MC Alesh.

Ples na poroki

Zraven poskrbiva tudi za ozvočenje, svetlobne, dimne in druge efekte (prisegava le na kvalitetne znamke opreme - Highlite, Showtec, Yamaha, Denon, Electro-Voice, Pioneer, Traktor in avdio posnetkov - 320kbps - tako, da je za nemoteno delovanje vseh naprav + najboljšo kvaliteto zvoka poskrbljeno), pomeni še ena kljukica zraven!

V času najinega delovanja sva za čudovito vzdušje poskrbela že več kot na 100ih porokah. V čast in ponos si štejeva, da lahko ženinu in nevesti, kot tudi svatom, pričarava nasmeh na obraz z glasbo in čudovitim ambientom.

POROČNI PLES PRESENEČENJA (brezplačna priprava)

Ples na poroki

​Začetki segajo v leto 2012, ko je ledino zaoral simpatičen par iz Ptuja. Bodoči ženin si je zaželel nekoliko drugačen, nevsakdanji prvi poročni ples , začenši s klasičnim ljubezenskim plesom, ki se nekje po prvi kitici konča in kar naenkrat spremeni ritem (v čisto drugo zvrst). Spominjam se, takrat je iz ljubezenske balade Whitney Houston – I Will Always Love You sledila No.1 uspešnica iz leta 1961 Chubby Checkerja – Let’s Twist Again. Sledili so še nekateri kultni komadi kot so: John Travolta in Olivia Newton John, preko Village People pa vse do priljubljenih slovenskih Račk

Kaj pa odziv publike se sprašujete? Najprej osuplost, vzhičenost, kar svatom nariše na obraz iskrene nasmehe, stoječe ovacije, na koncu sledi bučen aplavz! Nihče (razen seveda mene, ki sem miks pripravil) ni vedel za ples, saj je ta prvi ples resnično ostal skrivnost za vse svate.

Za kar se da brezhibno izvedbo, je ob dobri glasbi (izbor pesmi in tehnični izvedbi miksa – prehodi med pesmi) pomembna spremljevalna koreografija. Najine izkušnje narekujejo, da se splača potruditi, saj verjameva, da je to ena velika dodana vrednost poročnemu slavju.

Ozvočenje

Imava mnogo izkušnenj s tovrstnimi miksi za popestritev poročnih (ženin-nevesta, oče-hčerka, …) in drugih zabav. Na podlagi Vašega seznama pesmi, Vama lahko ples presenečenja pripraviva točno tako kot Vi želite! Tudi pomagava lahko pri sestavi Vaših pesmi. Priporočava pa, da začnete s kakšno standardno počasno ljubezensko skladbo, nakar prekinite čudovito »zdolgočaseno« pesem z izjemno raznolikostjo različnih plesnih hitov. Naj bo Vaš prvi poročni ples (oziroma ples za takšno ali drugačno priložnost, zabavo) izjemen, ki bo naredil vtis in Vas ohranil v večnem spominu v vaši družini in med prijatelji!

Primer prvega tovrstnega miksa pesmi lahko slišite TUKAJ.

HLADNE OZ. MLAČNE FONTANE

Ob posebnem dnevu kot je poroka, si želimo, da bi vsak trenutek sijal v edinstveni luči. Z Alešem sva prepričana, da so majhni detajli tisti, ki ustvarijo razliko, zato sva se odločila v najino ponudbo vključiti čarobne iskrice. Te dih jemajoče notranje fontane brez dima in hladne oz. mlačne na otip, dajo piko na i prvemu plesu in pri rezanju torte. Prepustite se izkušnji, ki bo vašemu popolnemu dnevu dodala nepozaben sij.

Za lažjo predstavo si oglejte PROMOCIJSKI POSNETEK.

Ples na poroki


UTRINKI PRETEKLIH POROK

Youtube video thumbnail

Gostilna in Hotel Bistra - Borovnica / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 1. 6. 2024

Youtube video thumbnail

Grad Štatenberg - Makole / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 18. 5 .2024

Youtube video thumbnail

Nacionalni park Brioni - Hrvaška / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 30. 9 .2023

Youtube video thumbnail

Gostilna pri Omi - Ptuj / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 23. 9 .2023

Youtube video thumbnail

Grmovškov dom pod Veliko Kopo - Pohorje / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 16. 9 .2023

Youtube video thumbnail

Kmetija Tete Lene - Ribnica na Pohorju / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 9. 9 .2023

Youtube video thumbnail

Gostišče Soklič - Dob / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 2. 9. 2023

Youtube video thumbnail

Gostišče Sobočan - Bresternica / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 26. 8. 2023

Youtube video thumbnail

Dom penine - Gornja Radgona / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 22. 7 .2023

Youtube video thumbnail

Turistična kmetija Ačko / Rojstni dan + obletnica poroke w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 1. 7 .2023

Youtube video thumbnail

Gostilna Karla - Rače / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 24. 6 .2023

Youtube video thumbnail

Gostilna Rahela - Čebron Family Estate / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 17. 6 .2023

Youtube video thumbnail

Hotel Bellevue - Šmarjetna gora, Kranj / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 20. 5 .2023

Youtube video thumbnail

Turistična kmetija Smodiš, Mačkovci / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 15.10.2022

Youtube video thumbnail

Gostilna Anderlič, Maribor / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 10.10.2022

Youtube video thumbnail

Vino.Leber, Zgornja Kungota / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 3.9.2022

Youtube video thumbnail

Grand Hotel Union, Ljubljana / Poročna zabava w NonStopBand & DJ Dado Slovenia / 27.8.2022

Youtube video thumbnail

Domačija Lamperček, Velenje / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 25.6.2022

Youtube video thumbnail

Hotel Marinšek, Naklo / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 18.6.2022

Youtube video thumbnail

Gostilna Soklič, Dob / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 4.9.2021

Youtube video thumbnail

Galerija okusov, Petrovče / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 28.8.2021

Youtube video thumbnail

Knezov ribnik, Ptuj / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 21.8.2021 - harmonika + kitara

Youtube video thumbnail

Gostilna Turist, Frankolovo / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 14.8.2021 - harmonika + kitara

Youtube video thumbnail

Gostilna Turist, Frankolovo / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 14.8.2021

Youtube video thumbnail

Gostilna in hotel Bistra, Borovnica / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 26.6.2021

Youtube video thumbnail

Turistična kmetija Široko, Tolmin / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 19.6.2021

Youtube video thumbnail

Restavracija 3 Ribniki, Rogaška Slatina / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 8.8.2020

Youtube video thumbnail

Turistična kmetija pri Alenki, Spodnji Ivanjci / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 1.8.2020

Youtube video thumbnail

Domačija Čebron - Gostilna Rahela, Vrh nad Branikom / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 20.6.2020

Youtube video thumbnail

Kmetija na Lanišah, Cerkno / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 17.7.2020

Youtube video thumbnail

Doppler Winery, Zgornja Kungota / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 27.6.2020

Youtube video thumbnail

Taborniški center Bohinj / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 31.8.2019

Youtube video thumbnail

Turistična kmetija Benčič Filipčje Brdo, Sežana / Poročna zabava w DJ Dado Slovenia / 1.6.2019