DJ za valete


Valeta oziroma zaključni ples je prireditev ob zaključku zadnjega razreda osnovne šole. Sestavljena je iz dveh delov: prvi je prireditveni, kjer se predstavijo učenci s kulturnim programom, drugi pa je plesni venček. Valeta je skupaj z vsem, kar se dogaja ob koncu šolskega leta nekakšen prvi mejnik, ko otrok postane mladostnik in vstopa v svet polnoletnih sovrstnikov in odraslih.

Valeta

… in ni valete brez plesa!

ZAKAJ IZBRATI DJ DADO-TA ZA GLASBENO ANIMACIJO NA VAŠI VALETI?

Najpomembnejši del valete so namreč ravno brezhibno izvedeni plesni gibi, ki dvignejo samozavest, odpravijo zadrego in pripomorejo k bolj čarobnemu večeru.

Ena glavnih prednosti DJ Dado-ta na Vaši valeti je definitivno sam nabor glasbe, pomeni, da imam skoraj neomejen spekter glasbe, ki Vam je pri srcu, ”Band” pa ima na razpolago le nekaj 10 pesmi, med katerimi sestavijo repertoar večera. Zraven tega ima predvajana pesem originalno kvaliteto zvoka oziroma predvajana pesem je prav takšna, kot jo poznajo osnovnošolci, pri ”Band-u” pa je hočeš-nočeš spremenjena in prirejena izvajanju določene skupine in glas pevca oziroma pevke je posledično drugačen. Za vsako valeto se lahko repertoar priredi željam osnovnošolcem. Na voljo so praktično vse zvrsti, saj DJ Dado ni glasbeno omejen in lahko izpolni še tako zahteven izbor glasbe. DJ Dado Vam bo predvajal originalne verzije skladb vseh zvrsti po vašem izboru.

Z DJ Dado-m se dogovorite katere skladbe ne smejo manjkati, kar daje dodano vrednost vsaki valeti. Tako ne manjkajo najljubše pesmi ali določeni hiti iz njihove mladosti.

Zagotavljam Vam, da bo eden izmed najpomembnejših plesnih večerov v življenju ostal v nepozabnem spominu tako šolarjem, njihovim staršem, kot tudi učiteljem. Naj bo slovo od osnovne šole veselo, slavnostno in popolno!

Youtube video thumbnail

Valeta Draš Center Maribor 2019