DJ za zaključke


Ponavadi je zvečer, po zadnjem predavanju še zaključna večerja, ki jo organizira organizator v domeni hotela, samih prisotnih oz cateringa. Po večerji se priredi zabava s plesom, seveda z glasbeno podlago po želji naročnika. Rdeča nit zabave je druženje in vzdrževanje prijateljskih vezi med udeleženci z namenom vzpostaviti dobro počutje na zadnji dan seminarja.

Zabava ob zaključku

ZAKAJ IZBRATI DJ DADO-TA ZA GLASBENO ANIMACIJO NA VAŠI ZAKLJUČNI ZABAVI?

Imam že preko 20 let izkušenj na področju prirejanja in animiranja zaključnih zabav, ob zaključkih seminarjev oz kongresov.

Takšni zaključki so res nekaj posebnega in dajo “piko na i” vsakemu kvalitetnemu in dobro organiziranemu seminarju, na katere se udeleženci radi vračajo vsako leto znova…

Ena glavnih prednosti DJ Dado-ta na Vaši zaključni zabavi je definitivno sam nabor glasbe, pomeni, da imam skoraj neomejen spekter glasbe, ki Vam je pri srcu, ”Band” pa ima na razpolago le nekaj 10 pesmi, med katerimi sestavijo repertoar večera. Zraven tega ima predvajana pesem originalno kvaliteto zvoka oziroma predvajana pesem je prav takšna, kot jo poznajo udeleženci, pri ”Band-u” pa je hočeš-nočeš spremenjena in prirejena izvajanju določene skupine in glas pevca oziroma pevke je posledično drugačen. Za vsako zaključno zabavo se lahko repertoar priredi željam udeležencev. Na voljo so praktično vse zvrsti, saj DJ Dado ni glasbeno omejen in lahko izpolni še tako zahteven izbor glasbe. DJ Dado Vam bo predvajal originalne verzije skladb vseh zvrsti po vašem izboru.

Z DJ Dado-m se dogovorite katere skladbe ne smejo manjkati, kar daje dodano vrednost vsaki zaključni zabavi. Tako ne manjkajo najljubše pesmi ali določeni hiti iz njihove mladosti.

Youtube video thumbnail

Sveta Ana / Novoletna zabava w DJ Dado Slovenia / 16.12.2022

Youtube video thumbnail

Športni park Spuhlja, Spuhlja / Zaključna zabava w DJ Dado Slovenia & MC Alesh / 23.9.2022